Vrei sa faci parte din echipa noastra, sa ai un program flexibil si castiguri substantiale? Aplica acum
»
Despre noi

Despre Goddess - The Job Experience!

Filozofia noastra!

Saloane Masaj Erotic ClujGoddess - the job experience!” este un concept inovativ pe piata romaneasca in ceea ce priveste arta masajului erotic, al carui obiectiv este sa reuneasca zeitele masajului erotic sub umbrela aceluiasi brand.

Pornind de la experienta vasta pe piata, portofoliul bogat al clientilor (in continua extindere), profesionalismul, senzualitatea maseuzelor noastre, dar si gradul ridicat de satisfactie al clientilor, am creat si dezvoltat un brand care ofera oportunitatea unei cariere incitante, stabilitate financiara, venituri subtantiale si o echipa minunata formata din profesionisti care iti vor deveni si prieteni.

Dezvoltarea noastra a inceput in Cluj, obiectivele noastre de dezvoltare ajungand la nivel national, succesul datorandu-se inca de la inceputul activitatii seriozitatii, profesionalismului si confidentialitatii. Experienta si succesul nostru se reflecta in echipa noastra, numarand peste 40 de angajati care lucreaza in saloanele noastre de masaj erotic, localizate in Cluj, urmand deschiderea unor noi saloane de masaj erotic in alte orase importante ale tarii. Pe langa pregatirea profesionala, oferim un mediu de lucru foarte placut, modern, saloanele noastre aflandu-se in zone rezidentiale, accesibile, beneficiind de securitate, o infrastructura moderna si decoruri atent alese.

“Goddess- the job experience!” respecta cele mai inalte standarde ale industriei si ale serviciilor oferite, incepand cu selectia maseuzelor, care se face la nivel national si international, dar si atentia acordata pregatirii profesionale a acestora, prin traininguri de specialitate. Daca si tu iti doresti respect, o cariera implinita si un venit mai mult decat decent, Goddess- the job experience! poate fi sansa pe care o astepti de mult timp.

Credem cu tarie ca in fiecare femeia se ascunde o zeita care asteapta sa fie descoperita. De aceea, iti vom pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti implini visurile, a-ti dezvolta personalitatea si a fi implinita.

Noutati

17/6/2015
“Locations tour” – concept inovativ pe piata masajului erotic, marca Goddess.
Goddess-the job experience! doreste sa reuneasca sub umbrela acestui brand zeitele masajului erotic. Dispunand deja de 2 saloane de masaj erotic in Cluj Napoca, cu notorietate si istoric pe piata, urmeaza sa deschidem si alte locatii, in diferite orase ale tarii si vrem sa ne asiguram ca toate saloanele noastre de masaj erotic poarta amprenta celor mai senzuale atingeri, amprenta artei masajului, amprenta zeitelor masajului erotic.
17/6/2015
Atmosfera intima, senzualitate, arta, energii…sunt cuvintele care caraterizeaza masajul erotic. Se numeste masaj erotic pentru ca scopul masajului este de a trezi si armoniza energiile erotice, masajul erotic fiind o sublimare a energiilor de tip sexual.

Testimoniale

Intrebari frecvente