Vrei sa faci parte din echipa noastra, sa ai un program flexibil si castiguri substantiale? Aplica acum
»
Despre noi » Echipa noastra

Ehipa Goddess

Pentru ca angajatii nostri sunt cei mai importanti pentru noi dorim sa le satisfacem toate nevoile si sa le asiguram un mediu perfect pentru a-si putea maximiza potentialul si a avea castiguri maxime.

Astfel, ne-am organizat eficient si am format o echipa frumoasa, profesionista, prietenoasa, fiecare dintre noi muncind cu drag si entuziasm pentru a contribui la succesul colegelor si a brandului Goddess-the job experience!.

Experienta noastra in arta masajului erotic se va reflecta si in activitatea ta viitoare, un atuu de care vei beneficia inca de la inceput, pasind intr-o firma cu principii manageriale solide care stie ce doreste atat de la piata, cat si de la tine.

Pentru buna functionalitate a activitatii am creat un sistem de organizare intern, alaturi de o organigrama care vor fi in permanenta alaturi de tine, atat pentru integrare, cat si pentru perfectionare si dezvoltare.

Echipa / Personal

Masaje Erotice

Managerii

Managerii nostri iti stau la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru orice probleme, intrebari, sugestii, managementul fiind asigurat de persoane care vegheaza ca fiecare veriga din lant sa fie motivata si sa functioneze perfect.

Arta Masajului Erotic

Trainerii

Trainerii nostri, care beneficieaza periodic de seminarii tematice desfasurate in diferite colturi ale lumii, vor avea grija sa iti transmita know how-ul si tehnicile necesare pentru a putea deveni o zeita a senzualitatii si a artei masajului erotic. Trainingul continuu este un punct forte al brandului nostru, de aceea ne vom asigura ca vei deprinde in cel mai scurt timp arta masajului erotic si tipsurile transmise de catre trainer; vei beneficia de traininguri de make-up si hairstyling; traininguri de comunicare verbala, nonverbala si maniere, deoarece fidelizarea clientilor se face prin arta de a vorbi, miscare, tehnica masajului si doza optima de sezualitate.

Promovare Saloane Masaje Erotice

Receptionerele

Receptionerele care lucreaza non stop, in ture, sunt o veriga importanta a jobului, acestea organizand programarile, prezinta clientului maseuzele, stabilesc programul de munca cu zeitele noastre, avand grija ca regulile privind activitatea de masaj si relatia client-maseuza sa fie respectate si sa decurga armonic.

Fotografi, make-up artisti; hair stylisti, beauty adviseri

Fotografi, make-up artisti; hair stylisti, beauty adviseri - vei beneficia de cele mai bune sfaturi pentru a avea o imagine care sa transmita frumusete, eleganta, curatenie si senzualitate.

Noutati

17/6/2015
“Locations tour” – concept inovativ pe piata masajului erotic, marca Goddess.
Goddess-the job experience! doreste sa reuneasca sub umbrela acestui brand zeitele masajului erotic. Dispunand deja de 2 saloane de masaj erotic in Cluj Napoca, cu notorietate si istoric pe piata, urmeaza sa deschidem si alte locatii, in diferite orase ale tarii si vrem sa ne asiguram ca toate saloanele noastre de masaj erotic poarta amprenta celor mai senzuale atingeri, amprenta artei masajului, amprenta zeitelor masajului erotic.
17/6/2015
Atmosfera intima, senzualitate, arta, energii…sunt cuvintele care caraterizeaza masajul erotic. Se numeste masaj erotic pentru ca scopul masajului este de a trezi si armoniza energiile erotice, masajul erotic fiind o sublimare a energiilor de tip sexual.

Testimoniale

Intrebari frecvente