Vrei sa faci parte din echipa noastra, sa ai un program flexibil si castiguri substantiale? Aplica acum
»
Locatii » Servicii

Servicii

Pe langa cele mai bune servicii de masaj erotic, clientii nostri beneficieaza de cateva servicii complementare, unele unice pe piata, servicii datorita carora zeitele noastre au posibilitatea de a calatori, de a cunoaste oameni noi si a imbina cariera cu distractia :

Servicii

Arta masajului erotic

Definit ca un dialog intre mainile maseuzelor noastre si corpul clientului, am transformat masajul erotic intr-o arta, in care senzualitatea, comunicarea, frumusetea si relaxarea sunt completate de ingredientul principal- energia erotica la superlativ. Arta masajului este una complexa si implica diferite tipuri de masaj: de relaxare; erotic, erotic dublu; erotic “ready to go”, erotic “ready to go” dublu; masaj erotic cu jucarii; masaj sado; mistress; masaj erotic in cuplu; masaj erotic cu participarea partenerei; show erotic; trio lesbi

Locations tour

Fiind in permanenta extindere la nivel national, maseuzele noastre au posibilitatea de a lucra, prin rotatie, in mai multe dintre locatiile noastre, practicand astfel atat o politica eficienta de fidelizare a clientilor prin elementul de noutate, dar si oferind posibilitatea maseuzelor de a cunoaste oameni noi si de a-si forma si dezvolta in permanenta portofoliul de clienti.

Private events

Petreceri de neuitat in compania zeitelor noastre. Fie ca este vorba despre o aniversare, onomastica petreceri ale burlacilor sau alte petreceri tematice, va punem la dispozitie saloane generoase pentru organizarea unor petreceri de neuitat, quality time fiind cuvintele cheie. Va oferim posibilitatea de a inchiria partial sau exclusiv locatiile noastre, servicii de organizare (catering, muzica, barman), alaturi de cele mai interesante programe “Goddess”: diferite tipuri de masaj (simplu, dublu); show erotic alaturi de zeitele noastre, experte in arta masajului si a erotismului.

Enjoyable company

Imagine impecabila, arta conversatiei, energie pozitiva si prezenta placuta, maseuzele noastre pot onora cu sucess atat deplasarile la hotel pentru a oferi momente de relaxare, dar pot insoti cu sucess clientii la diferite evenimente.

Noutati

17/6/2015
“Locations tour” – concept inovativ pe piata masajului erotic, marca Goddess.
Goddess-the job experience! doreste sa reuneasca sub umbrela acestui brand zeitele masajului erotic. Dispunand deja de 2 saloane de masaj erotic in Cluj Napoca, cu notorietate si istoric pe piata, urmeaza sa deschidem si alte locatii, in diferite orase ale tarii si vrem sa ne asiguram ca toate saloanele noastre de masaj erotic poarta amprenta celor mai senzuale atingeri, amprenta artei masajului, amprenta zeitelor masajului erotic.
17/6/2015
Atmosfera intima, senzualitate, arta, energii…sunt cuvintele care caraterizeaza masajul erotic. Se numeste masaj erotic pentru ca scopul masajului este de a trezi si armoniza energiile erotice, masajul erotic fiind o sublimare a energiilor de tip sexual.

Testimoniale

Intrebari frecvente