“Locations tour”

Goddess-the job experience! doreste sa reuneasca sub umbrela acestui brand zeitele masajului erotic.

Dispunand deja de 2 saloane de masaj erotic in Cluj Napoca, cu notorietate si istoric pe piata, urmeaza sa deschidem si alte locatii, in diferite orase ale tarii si vrem sa ne asiguram ca toate saloanele noastre de masaj erotic poarta amprenta celor mai senzuale atingeri, amprenta artei masajului, amprenta zeitelor masajului erotic. In acest sens am dezvoltat acest concept “locations tour” care presupune posibilitatea deplasarii zeitelor in toate saloanele noastre, pentru a cunoaste clienti noi, locuri noi, experiente noi.

Gandeste-te cum va fi sa te trezesti savurand o cafea la malul marii, peste cateva zile savurand o cina delicioasa intr-un restaurant din Cluj, iar peste cateva zile exprimentand viata de noapte din Bucuresti? Cu siguranta vei cunoaste locuri noi, experiente inedite, iar castigurile tale se vor mari de la o luna la alta, oferindu-ti posibilitatea de a-ti achizitiona lucrurile mult dorite, o masina si chiar un apartament sau o casa intr-un oras mare.

Echipa noastra se va ocupa de promovarea acestor tururi in saloanele noastre, de cazarea ta, asigurarea serviciilor de beauty, astfel incat tu sa pasesti ca o zeita in salon, pregatita sa cuceresti clientii prin arta masajului, senzualitate si un aspect placut.